RSS

O meni

Trenutno sam zaposlen u američkoj tvrtci Weiss inc, na poziciji marketinškog konzultanta i specijalista za društvene mreže. Vlasnik sam tvrtke Poslovni Obzori d.o.o., koja se bavi promidžbom, a to uključuje grafički i web dizajn, ilustriranje i  konzultantske usluge na području brandinga i marketinga. Iza sebe imam 10 godina radnog iskustva u grafičkom dizajnu i dobar broj publikacija i radova. Na svom blogu Svaki tjedan savjet jedan pišem članke s poslovnom tematikom posebno orjentirane na male i srednje poduzetnike, koje preuzima nekoliko hrvatskih poslovnih portala, uključujući i Poslovni Puls i Zimo. Također, od srpnja 2011. tekstove objavljujem u B2B časopisu za marketing profesionalce,  “Maksi Produkt”. 

Moja je tvrtka je nedavno postala nositelj visokovrijedne licence tvrtke Weiss inc., koja se sastoji od niza izvještaja i preporuka svjetski poznatih investicijskih stručnjaka. Želja mi je ponuditi ih hrvatskom poduzetniku i kupcu, dajući mu znanje potrebno za dobar izbor i savjet nužan za uspješno ulaganje. Tvrtka Weiss inc. ima preko 600 000 klijenata i preko 150 zaposlenih.


Što je bitno za reći o cilju ovog bloga? Želim vam pomoći. Bez rizika. Bez troška, uz malo dobre volje i puno zdravog razuma. Razmislite. Pročitajte. Pitajte. Informirajte se. I onda donesite odluke. Ovim konkuriram svima koji žele vaš novac za informacije koje bi TREBALE BITI BESPLATNE, a nude kao rezultat frustracije, obeshrabrenje, varke i dvoličnost. Svi savjeti na mojim stranicama dani su u dobroj namjeri, besplatno i s vašim interesom kao mojom glavnom brigom.

Oglasi
 

Komentari su zatvoreni.

 
%d bloggers like this: