RSS

Centar za poduzetnike je otvoren!

22 stu.

Prošlo je nekoliko mjeseci otkad smo ga najavili, ali konačno je ovdje! Svaki tjedan savjet jedan više NEĆE biti na ovoj adresi –  od sada ga možete pratiti u sklopu našeg Centra! Stvari se itekako mijenjaju, ali na bolje – uz besplatne članke, dolaze i besplatna predavanja i još mnogo toga! Dobili smo i stalne partnere i suradnike s kojima ponosno surađujemo – posebno izdvajam Poslovno učilište Filaks, koje vam kao poklon dobrodošlice nudi izuzetno zanimljivo i vrijedno besplatno predavanje, 10 marketinških zapovijedi!

Uz Poslovno učilište Filaks, možete očekivati i niz drugih korisnih i zanimljivih usluga i ponuda vrijednih za poduzetnike, bilo besplatno ili po najpovoljnijim cijenama na tržištu! Vrijedno radimo i na proširenju naše mreže suradnika i partnera, tako da ćemo našu ponudu obogatiti i nizom drugih izuzetno kvalitetnih usluga, usmjerenih na poduzetnike!

Kako bismo proslavili otvaranje Centra, pozivamo vas da ga posjetite putem OVOG linka ili klikom na sliku ispod preuzmete svoj poklon! Nudimo besplatno predavanje g. Željka Karduma ili ukoliko vas više zanima, besplatno predavanje Poslovnog učilišta Filaks! Predavanju možete pristupiti ukoliko ste se prijavili na stranici s predavanjem.

Napominjem da su neki elementi Centra još u izradi, pa ukoliko vam bilo što nije jasno, ili primjetite kakvu grešku, dojavite na info@brandmanager.com.hr i ispravit ćemo i objasniti u najkraćem mogućem roku!

Što još planiramo nuditi u narednim tjednima?

Svakako, još više članaka, predavanja, usluga web dizajna, Brand manager proizvod Moj životopis, izradu video reklama, poslovnih planova, konzultacije i još mnogo toga! Sve te usluge bit će vrhunske kvalitete i prilagođene džepu malih poduzetnika. Naravno – kad god možemo – nudit ćemo vam što više besplatnog sadržaja!

I za kraj, zahvaljujem vam što ste me pratili i što me pratite sve ove godine! I vi i sve veći broj poslovnih partnera primjećujete ogroman potencijal koji stoji iza našeg Centra i ovih mojih nastojanja. Vašim komentarima, sudjelovanjem i angažmanom to postaju NAŠA nastojanja, kojima svi zajedno gradimo bolje sutra za hrvatskog poduzetnika!

Ova stranica NEĆE biti ugašena, ali neće biti više ažurirana – ubuduće Svaki tjedan savjet jedan možete pratiti u okviru Centra, pa vas molim da u vašim preglednicima zabilježite OVU adresu!

Lijep pozdrav svima!

Oglasi
 
Komentiraj

Objavio dana 22 Studeni, 2012 u Razno

 

Oznake: , , , , , , , ,

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

 
%d bloggers like this: