RSS

Predstavljamo prijatelja susreta: Pametna kuna!

03 ruj.

Pametna kuna – osobna strana financija

Osobne financije su osobna odgovornost i vrlo je bitno nad njima imati kontrolu. No često se znamo izgubiti u moru financijskih izraza, kamatnih stopa, vrsta poreza i mogućnosti za osiguranje. Stoga u pomoć uskače Pametna kuna – koja demistificira složeni svijet financija i pomaže svojim čitateljima u vođenju brige o kućnom budžetu.

Pametna kuna svakoga dana servira zanimljive vijesti, korisne savjete i ideje te alate kojima čitatelji na jednostavan i transparentan način mogu doći do rješenja svojih financijskih problema. Neke od tema koje obrađuje Pametna kuna su:

–          Kako pokrenuti vlastiti posao

–          Kako biti uspješniji mali i srednji poduzetnik

–          Kako ispuniti godišnju poreznu prijavu

–          Kako hobi pretvoriti u posao

–          Kako i gdje pronaći dodatne izvore zarade

–          Kako uštedjeti na energentima i drugim troškovima

–          Kako odabrati najekonomičnije vozilo i mnoge druge.

Čitatelji se također mogu besplatno služiti korisnim alatima za izračun povrata poreza, rate kredita i drugima, te pripremiti najpovoljniju shopping listu uz pomoć alata Najpovoljnija kupnja. Svakoga tjedna portal donosi i izvrsne kolumne – „Sretna karijera“ autorice Inge Lalić, „Financijska zrelost“ Ane Vrbošić i Danijele Princi Grgat, „Pametni poduzetnik“ Željka Kovača i „Psihologija izvrsnosti“ Martine Trboglav. Također Pametna kuna donosi i poduzetnički projekt Pametnom idejom do uspjeha u kojem svi oni koji imaju vlastitu poduzetničku ideju mogu pokušati istu i realizirati.

Redakcija portala dijeli svoja znanja i iskustva sa svojim čitateljima upravo zato što vjeruje da samo obrazovana i dobro obaviještena osoba može donositi prave odluke i odgovorno upravljati osobnim i obiteljskim financijama – što je od ključne važnosti u vrijeme rastuće gospodarske krize.

Posjetite nas na adresi: http://www.24sata.hr/pametnakuna i saznajte zašto upravo Pametna kuna najbolji izbor za osobnu stranu financija.

Oglasi
 

Oznake: , ,

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

 
%d bloggers like this: